Избор за успешно разбирање ! Преведувачки услуги Веб развој и хостирање Графички дизајн Преведувачки услуги Дома
За ВИПЕТ 5
ВИПЕТ 5 е брзорастечка мрежа која располага со високо квалификувани, професионални, експедитивни, одговорни преведувачи, лектори - дипломирани филолози, судски преведувачи на повеќе од 50 јазици.

Посветени сме на професионален пристап кон работата, квалитет, прецизност, брзина, способност да се изврши работата во договорениот временски период, прилагодување на потребите на клиентите без разлика каде се.
Преведувачки услуги Албански, англиски, бугарски, германски, италијански, српски, турски, француски, хрватски, грчки, романски, ромски, руски, словенечки, украински, чешки, шпански, дански, норвешки, полски, португалски, унгарски, холандски, шведски...прочитај повеќе
Графички дизајн Випет-5 изведува креативни комуникациски стратегии низ повеќе медиумски канали, како билборди, постери, брошури, насловни страници, банери како и иновативни решенија за бизнис идентитет и дизајн на лого...прочитај повеќе
Веб развој и хостирање Вашeтo веб претставување го гради имиџот на вашата компанија. Со свеж и модерен дизајн, едноставен кориснички интерфејс и лесна навигација ви овозможуваме ефективна комуникација помеѓу вашиот бизнис и потрошувачите.прочитај повеќе
ВИПЕТ 5 Ул. Кнез Трпимир бр. 16
1000 Скопје, Македонија
Тел.:+38970246681
Е-маил: contact@vipet-5.mk
ВИПЕТ 5 на FACEBOOK